Coronavrij winkelen!

Bestelling en Verzending

Bestelling en Verzending

Bestelling

 1. U heeft uw bestelling online in het winkelmandje geplaatst. Na het afrekenen gaat u de koopovereenkomst aan. 
 2. U kunt een account aanmaken tijdens de bestelling zodat u de volgende keren makkelijker kunt bestellen of u rekent direct af zonder account registratie.
 3. U controleert uw bestelling en gegevens voordat u afrekent. Al uw gegevens blijven privé en worden niet gedeeld met derden. Zie https://drogisteiland.nl/klantenservice/privacybeleid/ over het verwerken van uw persoonsgegevens.
 4. U bevestigt de bestelling en kiest uw betaalmethode. Indien een betaling mislukt of wanneer u kiest voor bankoverschrijving zal de bestelling worden voortgezet wanneer het bedrag bijgeschreven is op onze rekening. 

Betaling

 1. Wij rekenen geen extra kosten voor uw wijze van betaling.
 2. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een automatische bevestiging. Na uw betaling, zullen wij dezelfde of de volgende werkdag uw bestelling verwerken.
 3. Uw bestelling wordt in principe binnen 24 uur verwerkt. Indien dit langer duurt wegens onverwachte redenen, wordt dit aan u vermeld.

Nakoming

 1. Wij streven ernaar om binnen 7 dagen te leveren. Wanneer dit ons niet lukt, heeft u het recht om de overeenkomst te ontbinden.
 2. Indien de levering van het bestelde product niet mogelijk is, wordt geprobeerd om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Wij zullen op een duidelijke en begrijpbare naar u communiceren dat er een vervangend artikel wordt geleverd. Bij een vervangend artikel wordt het herroepingsrecht niet uitgesloten. U kunt het product retourneren. De kosten van retourzending zijn voor de rekening van u.
 3. Indien u de overeenkomst wordt ontbonden zal Drogisteiland het betaalde bedrag, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Verzending

 1. Wanneer uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mail dat uw bestelling is verzonden naar de koerier. 
 2. U kunt binnen één dag een track en trace code van de koerier verwachten
 3. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging bij Drogisteiland, tenzij dit anders is overeengekomen.

Levering en ontvangst

 1. U bent verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop deze ter beschikking worden gesteld.
 2. Indien u de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies die noodzakelijk zijn voor de levering, zullen de artikelen worden opgeslagen voor risico van de koper nadat Drogisteiland het heeft verwittigd. De koper zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.